Gratis fragt
Forside| e-væsker| vozol gear| gear 600| VOZOL GEAR 600 æble fersken 24HBP345 VOZOL Vape Flavours

VOZOL GEAR 600 æble fersken 24HBP345 VOZOL Vape Flavours

Model: : 24HBP345

Normal pris Pris ikke tilgængelig
powerby cards

navn: gear 600

e-væskekapacitet: 2ml

batterikapacitet: 550mah

nikotin: 20mg/ml

sug: op til 600

funktion:

 • 15 varianter
 • konge af smag
 • mundstykkebeskyttelse
 • s.i.l.c-teknologi
 • Ny forsendelsesproces og sporingsmeddelelser

   

  Vi er stolte af at behandle din ordre hurtigt, og de fleste ordrer forlader vores facilitet på mindre end 24 timer. I perioder med stor efterspørgsel kan behandlingen tage op til 72 timer. Vi bruger et pålideligt forsendelsesnetværk til vape-mails for at sikre hurtig levering af dine pakker.

   

  Ved kassen vil du blive forsynet med forsendelsesmetoden og estimerede leveringstider, som kan variere baseret på din placering og lokale tjenesteudbyder. En sporings-e-mail vil automatisk blive sendt til dig, når ordren er færdigbehandlet på vores facilitet.

   

  *Bemærk venligst, at alle transittider er skøn og inkluderer ikke weekender eller helligdage.

   

  Hvis du befinder dig i den midtvestlige eller østlige halvdel af USA, kan din ordre gennemgå en 2-trins forsendelsesproces.

   

  For at optimere besparelser og spare på forsendelsesomkostninger, overvej at købe din ordre i løs vægt.

   

  PUDOpoint - Mulighed for afhentning hos en lokal virksomhed

   

  Vi er stolte af at arbejde sammen med PUDOpoint for at tilbyde en praktisk og sikker afhentningsskranke hos en lokal virksomhed i nærheden af dig!

   

  Vores team sender din pakke til det PUDO-sted, du har valgt ved kassen, baseret på postnummersøgning. Når ordren er leveret til virksomhedens placering, modtager du en e-mail-meddelelse om, at den er klar til afhentning med adresse, ordrenummer og åbningstider.

   

  Du kan afhente pakker på et tidspunkt og sted, der passer dig, uden at bekymre dig om pakker, der efterlades ved din dør, mens du er ude!

   

  Ny servicedækning

   

  Du kan se, at vi ikke er i stand til at sende til nogle af vores kunder, hovedsageligt på grund af logistiske begrænsninger eller mangel på regional transportørservice i visse områder på det kontinentale USA. Men vores forsendelsesnetværk på 20+ lokale regionale transportører udvides ugentligt, så tilmeld dig for at få besked, når vi er i stand til at sende til dig igen!

   

  Hvis vi ikke er i stand til at sende til din destination, vil en meddelelse blive angivet ved kassen. Sørg for at tjekke vores postnummerkontrol og tilmeld dig meddelelser. Tjek desuden ind hos os på et senere tidspunkt, da vi tilføjer servicedækning hver uge.

   

  Påkrævet Adult Signature Service

   

  I overensstemmelse med føderal jurisdiktion og love vil alle vape-postordrer kræve brug af voksensignaturbekræftelse (21+) ved levering for pakker, der indeholder e-cigaretrelaterede produkter. For at modtage denne pakke skal modtageren vise en korrekt form for offentlig billedlegitimation til leveringsmedarbejderen til bekræftelse af alder.

   

  Adult Signature-tjenesten kræver et ekstra gebyr på $7, og priserne vil blive afspejlet under udtjekningsprocessen. Hvis det er mere bekvemt for dig, er vi i stand til at sende dine vape gear til en virksomhedsadresse. Vi kan ikke sende til postbokse.

   

  Tidslinjer for forsendelse og håndtering

   

  Det kan tage 24 til 72 arbejdstimer at behandle, før det afsendes for alle ordrer. Efter behandlingsperioden vil der automatisk blive sendt en sporings-e-mail til kunden for at bekræfte, at pakken er i de sidste faser af opfyldelsen. Forsendelsesmetode og estimerede leveringstider vil blive angivet ved kassen, afhængigt af din placering.

   

  Internationale pakker - Intet estimat tilgængeligt, sporing vil vise bevægelse fra vores facilitet og derefter, når det ankommer til dit land (Hvis du ikke har modtaget nogen opdateringer, bedes du kontakte dit lokale toldkontor).

   

  Bemærk: I den travle feriesæson eller stigningen i salget kan behandlingen tage op til 5 hverdage. Vores team arbejder hårdt hver dag for at sikre, at kunderne modtager pakker så hurtigt som muligt, så vi sætter stor pris på din tålmodighed.

   

  Vi behandler ordrer fra 8:00 AM PST - 4PM PST mandag til fredag. Fragtfirmaer behandler ikke ordrer i weekender og Helligdage.

   

  Vend tilbage til afsender

   

  Eventuelle genforsendelsestjenester er efter vozoldanmark s eget skøn.

   

  Hvis en pakke returneres til os på grund af adresse, der ikke kan leveres, såsom forkert eller ufuldstændig adresse, er vi ikke forpligtet til at udstede en refusion eller sende erstatningsvarer for vores regning. Hvis varer returneres til os tilbage på vores anlæg, vil der blive tilbudt en refusion med fradrag af portoudgifter.

   

  Hvis en pakke returneres til afsenderen, fordi transportøren ikke kunne indsamle en voksensignatur og bevis på ID, vozoldanmark sig retten til at fratrække et 15 USD genopfyldningsgebyr fra tilbagebetalingen af ordren. Ydermere forbeholder vozoldanmark sig retten til først at gensende en erstatningsordre, efter at den originale pakke er blevet returneret til os og behandlet, og vi er ikke forpligtet til at gensende dem på vores regning.

   

  Statens bestemmelser

   

  Ordrer med forbudte varer vil blive fjernet og annulleret fra ordren, med forbehold for at hele ordren annulleres og refunderes, mens resten af pakken vil blive behandlet normalt.

   

  Alt Vape-salg er blevet begrænset til følgende steder og kan udvides til andre områder, der ikke er angivet her:

   

  Stater - Arkansas, Maine, Oregon, Utah og Vermont

  Byer - San Francisco, Anchorage

   

  Salg af aromatiseret e-væske er begrænset til følgende steder og kan strække sig til andre områder, der ikke er anført her:

   

  Stater - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island

  Byer - Chicago, Washington DC

   

  Bemærk venligst, at den angivne liste over begrænsninger ikke er udtømmende. Begrænsninger kan variere fra stat til stat og kan strække sig til forskellige produktkategorier inden for hver jurisdiktion i hele landet. Derudover kan brugen af kuponer være begrænset på grund af jurisdiktionsspecifikke begrænsninger.

   

  Internationale ordrer

   

  Hvis dit land/stat ikke er angivet under købsprocessen, er vi ikke i stand til at acceptere betaling fra eller sende til dit land på nuværende tidspunkt.

   

  Alle solgte produkter er listet vil ikke automatisk blive konverteret til din lokale valuta. vozoldanmark er ikke ansvarlig for eventuelle konverteringsgebyrer forbundet med internationale ordrer.

  Alle afgifter, skatter, moms og eventuelle forsendelsesservicerelaterede gebyrer er ikke dækket, og kunderne er ansvarlige for disse betalinger. Derudover er vozoldanmark ikke ansvarlig for pakker, der beslaglægges eller stoppes af myndighederne, eller eventuelle gebyrer, der kræves for internationale opgaver.

   

  Af enhver årsag til, at pakken har pådraget sig yderligere forsendelsesomkostninger, såsom at blive afvist af toldvæsenet, levering af forkert adresse eller sendt tilbage til afsenderen fra kunden, er de ekstra omkostninger underlagt fradrag i den oprindelige betaling.

   

  Vi anbefaler stærkt, at du kontakter dine lokale myndigheder for at få flere regler og bestemmelser i forhold til elektroniske cigaretter og vapingprodukter.

   

  Tabte og ikke-leverede pakker

   

  Bortkomne eller ikke-leverede pakker er ikke ansvaret for vozoldanmark, og eventuelle problemer, der opstår som følge af pakker, der ikke er modtaget, skal løses af kunden, med tredjepartsoperatøren i brug. vozoldanmark bestræber sig på at vedligeholde og løse sådanne sager, og eventuelle fejlagtige forsendelsesproblemer skal rapporteres inden for 48 timer efter den sidste sporingsopdatering.

   

  vozoldanmark vil ikke være ansvarlig for pakker vist som leveret, når de sendes til tredjeparts fragtfirmaer. Eventuelle problemer, der opstår med sådanne forsendelser, der er mærket leveret, skal løses af kunden med tredjepartsfragtfirmaet.

   

  vozoldanmark adresseindsendelser, der indtastes af brugeren, vil forårsage forsinkelser, returneringer og andre problemer, der vil påvirke den vellykkede forsendelse af din ordre. af brugeren.

   

  Hvordan sendes reservedele?

   

  Alle erstatningsforsendelser og garantiforsendelser sendes med standardforsendelse.

   

  VOZOL GEAR 600 vandmelon is 24HBP359 VOZOL Vape Sale 60.99kr. VOZOL GEAR 600 vandmelon is 24HBP359 VOZOL Vape Sale VOZOL GEAR 600 blå razz citron 24HBP346 VOZOL Vape Near Me VOZOL GEAR 600 blå razz citron 24HBP346 VOZOL Vape Near Me 60.99kr.
  Paypal Visa Payments
  Copyright © 2024 Vozoldanmark.

  ADVARSEL: Produkterne, der sælges videre   Vozoldanmark.com kan indeholde nikotin, et stærkt vanedannende kemikalie. Produkter, der tilbydes på hjemmesiden, er ikke beregnet til brug af mindreårige under 18 år, gravide eller ammende kvinder, personer med kardiovaskulære problemer, personer med anfaldsforstyrrelser eller nogen, der bør undgå at bruge tobak eller nikotinprodukter af medicinske årsager. Opbevar altid elektroniske cigaretter utilgængeligt for børn.

  Ny forsendelsesproces og sporingsmeddelelser

   

  Vi er stolte af at behandle din ordre hurtigt, og de fleste ordrer forlader vores facilitet på mindre end 24 timer. I perioder med stor efterspørgsel kan behandlingen tage op til 72 timer. Vi bruger et pålideligt forsendelsesnetværk til vape-mails for at sikre hurtig levering af dine pakker.

   

  Ved kassen vil du blive forsynet med forsendelsesmetoden og estimerede leveringstider, som kan variere baseret på din placering og lokale tjenesteudbyder. En sporings-e-mail vil automatisk blive sendt til dig, når ordren er færdigbehandlet på vores facilitet.

   

  *Bemærk venligst, at alle transittider er skøn og inkluderer ikke weekender eller helligdage.

   

  Hvis du befinder dig i den midtvestlige eller østlige halvdel af USA, kan din ordre gennemgå en 2-trins forsendelsesproces.

   

  For at optimere besparelser og spare på forsendelsesomkostninger, overvej at købe din ordre i løs vægt.

   

  PUDOpoint - Mulighed for afhentning hos en lokal virksomhed

   

  Vi er stolte af at arbejde sammen med PUDOpoint for at tilbyde en praktisk og sikker afhentningsskranke hos en lokal virksomhed i nærheden af dig!

   

  Vores team sender din pakke til det PUDO-sted, du har valgt ved kassen, baseret på postnummersøgning. Når ordren er leveret til virksomhedens placering, modtager du en e-mail-meddelelse om, at den er klar til afhentning med adresse, ordrenummer og åbningstider.

   

  Du kan afhente pakker på et tidspunkt og sted, der passer dig, uden at bekymre dig om pakker, der efterlades ved din dør, mens du er ude!

   

  Ny servicedækning

   

  Du kan se, at vi ikke er i stand til at sende til nogle af vores kunder, hovedsageligt på grund af logistiske begrænsninger eller mangel på regional transportørservice i visse områder på det kontinentale USA. Men vores forsendelsesnetværk på 20+ lokale regionale transportører udvides ugentligt, så tilmeld dig for at få besked, når vi er i stand til at sende til dig igen!

   

  Hvis vi ikke er i stand til at sende til din destination, vil en meddelelse blive angivet ved kassen. Sørg for at tjekke vores postnummerkontrol og tilmeld dig meddelelser. Tjek desuden ind hos os på et senere tidspunkt, da vi tilføjer servicedækning hver uge.

   

  Påkrævet Adult Signature Service

   

  I overensstemmelse med føderal jurisdiktion og love vil alle vape-postordrer kræve brug af voksensignaturbekræftelse (21+) ved levering for pakker, der indeholder e-cigaretrelaterede produkter. For at modtage denne pakke skal modtageren vise en korrekt form for offentlig billedlegitimation til leveringsmedarbejderen til bekræftelse af alder.

   

  Adult Signature-tjenesten kræver et ekstra gebyr på $7, og priserne vil blive afspejlet under udtjekningsprocessen. Hvis det er mere bekvemt for dig, er vi i stand til at sende dine vape gear til en virksomhedsadresse. Vi kan ikke sende til postbokse.

   

  Tidslinjer for forsendelse og håndtering

   

  Det kan tage 24 til 72 arbejdstimer at behandle, før det afsendes for alle ordrer. Efter behandlingsperioden vil der automatisk blive sendt en sporings-e-mail til kunden for at bekræfte, at pakken er i de sidste faser af opfyldelsen. Forsendelsesmetode og estimerede leveringstider vil blive angivet ved kassen, afhængigt af din placering.

   

  Internationale pakker - Intet estimat tilgængeligt, sporing vil vise bevægelse fra vores facilitet og derefter, når det ankommer til dit land (Hvis du ikke har modtaget nogen opdateringer, bedes du kontakte dit lokale toldkontor).

   

  Bemærk: I den travle feriesæson eller stigningen i salget kan behandlingen tage op til 5 hverdage. Vores team arbejder hårdt hver dag for at sikre, at kunderne modtager pakker så hurtigt som muligt, så vi sætter stor pris på din tålmodighed.

   

  Vi behandler ordrer fra 8:00 AM PST - 4PM PST mandag til fredag. Fragtfirmaer behandler ikke ordrer i weekender og Helligdage.

   

  Vend tilbage til afsender

   

  Eventuelle genforsendelsestjenester er efter vozoldanmark s eget skøn.

   

  Hvis en pakke returneres til os på grund af adresse, der ikke kan leveres, såsom forkert eller ufuldstændig adresse, er vi ikke forpligtet til at udstede en refusion eller sende erstatningsvarer for vores regning. Hvis varer returneres til os tilbage på vores anlæg, vil der blive tilbudt en refusion med fradrag af portoudgifter.

   

  Hvis en pakke returneres til afsenderen, fordi transportøren ikke kunne indsamle en voksensignatur og bevis på ID, vozoldanmark sig retten til at fratrække et 15 USD genopfyldningsgebyr fra tilbagebetalingen af ordren. Ydermere forbeholder vozoldanmark sig retten til først at gensende en erstatningsordre, efter at den originale pakke er blevet returneret til os og behandlet, og vi er ikke forpligtet til at gensende dem på vores regning.

   

  Statens bestemmelser

   

  Ordrer med forbudte varer vil blive fjernet og annulleret fra ordren, med forbehold for at hele ordren annulleres og refunderes, mens resten af pakken vil blive behandlet normalt.

   

  Alt Vape-salg er blevet begrænset til følgende steder og kan udvides til andre områder, der ikke er angivet her:

   

  Stater - Arkansas, Maine, Oregon, Utah og Vermont

  Byer - San Francisco, Anchorage

   

  Salg af aromatiseret e-væske er begrænset til følgende steder og kan strække sig til andre områder, der ikke er anført her:

   

  Stater - New York, New Jersey, Massachusetts, Rhode Island

  Byer - Chicago, Washington DC

   

  Bemærk venligst, at den angivne liste over begrænsninger ikke er udtømmende. Begrænsninger kan variere fra stat til stat og kan strække sig til forskellige produktkategorier inden for hver jurisdiktion i hele landet. Derudover kan brugen af kuponer være begrænset på grund af jurisdiktionsspecifikke begrænsninger.

   

  Internationale ordrer

   

  Hvis dit land/stat ikke er angivet under købsprocessen, er vi ikke i stand til at acceptere betaling fra eller sende til dit land på nuværende tidspunkt.

   

  Alle solgte produkter er listet vil ikke automatisk blive konverteret til din lokale valuta. vozoldanmark er ikke ansvarlig for eventuelle konverteringsgebyrer forbundet med internationale ordrer.

  Alle afgifter, skatter, moms og eventuelle forsendelsesservicerelaterede gebyrer er ikke dækket, og kunderne er ansvarlige for disse betalinger. Derudover er vozoldanmark ikke ansvarlig for pakker, der beslaglægges eller stoppes af myndighederne, eller eventuelle gebyrer, der kræves for internationale opgaver.

   

  Af enhver årsag til, at pakken har pådraget sig yderligere forsendelsesomkostninger, såsom at blive afvist af toldvæsenet, levering af forkert adresse eller sendt tilbage til afsenderen fra kunden, er de ekstra omkostninger underlagt fradrag i den oprindelige betaling.

   

  Vi anbefaler stærkt, at du kontakter dine lokale myndigheder for at få flere regler og bestemmelser i forhold til elektroniske cigaretter og vapingprodukter.

   

  Tabte og ikke-leverede pakker

   

  Bortkomne eller ikke-leverede pakker er ikke ansvaret for vozoldanmark, og eventuelle problemer, der opstår som følge af pakker, der ikke er modtaget, skal løses af kunden, med tredjepartsoperatøren i brug. vozoldanmark bestræber sig på at vedligeholde og løse sådanne sager, og eventuelle fejlagtige forsendelsesproblemer skal rapporteres inden for 48 timer efter den sidste sporingsopdatering.

   

  vozoldanmark vil ikke være ansvarlig for pakker vist som leveret, når de sendes til tredjeparts fragtfirmaer. Eventuelle problemer, der opstår med sådanne forsendelser, der er mærket leveret, skal løses af kunden med tredjepartsfragtfirmaet.

   

  vozoldanmark adresseindsendelser, der indtastes af brugeren, vil forårsage forsinkelser, returneringer og andre problemer, der vil påvirke den vellykkede forsendelse af din ordre. af brugeren.

   

  Hvordan sendes reservedele?

   

  Alle erstatningsforsendelser og garantiforsendelser sendes med standardforsendelse.

   

  Product Inquiry Popup